Over Ons

Welkom op onze website!

Vanuit passie ontstaan

Bedrijfsprofiel:

In 2003 ontstaan, als technische ondersteuning van podiumkunsten opgericht door Jeroen Peeters die eerst als freelance technicus voor een intermediair bij een breed scala aan producties werd ingezet van kleine zaal kindervoorstellingen, grote zaal producties waaronder een groot aantal Joop van den Ende musicals, dit werd door de jaren heen een belangrijke opdrachtgever. De werkzaamheden liepen uiteen van licht en geluid tot decorbouw.

Inmiddels bestaat ons werkveld uit een kleurrijke waaier aan opdrachtgevers , als technisch ondersteuning voor Joop van den Ende theaterproducties, schouwburg Orpheus, schouwburg Spant, Basta kindertheater, Rabobank Challenge 2006, politiek café gemeente Leeuwarden, Nederlands Jongleer festival, Modeshows Wella, en vele stands  in de Jaarbeurs en de Rai.

Daarnaast kwamen de rigging klussen in de Rai en de Jaarbeurs, een uitdaging op hoogte. De interesse was weer gewekt, nadat ik in mijn hele jeugd met een eigen drive-in show op pad was. Later werd dit breder, en kwamen er modeshows en spraaksetjes bij. Toen ik De Fantasten opstartte, ging in de toepassing van licht en geluid in de podiumkunsten een wereld voor me open.

Wij zijn gepassioneerde AV technici.

Ons handelsmerk als gepassioneerde theatertechnici is ons fundament creativiteit, kwaliteit en juiste omgang van het materiaal.

 

Wat hebben wij in huis:

De kennis en apparatuur om de technische totaal verzorging van uw evenement of voorstelling te laten sprankelen.

Wij werken alleen met professionele apparatuur. Om de kwaliteit van onze apparatuur te waarborgen, verhuren wij onze materialen alleen met technici.

Planning en uitvoering van  stroomvoorziening voor middelgrote buitenevenementen behoren tot onze specialiteiten. Of het nu gaat om het uitversterken, belichten van een voorstelling, beursstand, presentatie, of modeshow. Wij creëren een indrukwekkende beleving voor uw gasten. Dat is onze drive.

Onze kracht zit niet alleen in ons materiaal maar zeker ook in de kwaliteit van ons team en de combinatie vakkennis en persoonlijke betrokkenheid om er samen met u een succes van te maken.

 

Reacties zijn gesloten.