Stroom verzorging

bos 63a verdeelkast

compacte 63A kast van Bos
een allrounder in ons assortiment

Voor uw festival of evenement zijn wij graag uw specialist in stroomvoorzieningen. Service en totale ontzorging zijn kernwaardes die ons gevormd hebben.

Uw stroomvoorziening is een essentiële bouwsteen voor een geslaagd evenement.  Bij complexere opdrachten is de voorbereiding cruciaal. Samen met u maken wij een stroomplan wat door onze jaren ervaring garant staat voor een betrouwbare oplossing op maat.

Het begint met een gedegen plan het stellen van de juiste vragen, een heldere offerte en dit vaak tegen een verrassend concurrerende prijs inclusief het aanleggen. En indien gewenst troubleshooten wij tijdens uw evenement zodat u verzekerd  bent van een zorgeloze stroomverzorging.

63-amp-3-phase-power-connector-event-electrics

Ons materiaal is mede verantwoordelijk voor het succes: alleen A-merken met zelf de specialismen om de spullen in topvorm te houden. Door regelmatig onze kabels en kasten te controleren zijn we zeker van onze materialen. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat iets kapot gaat. Dan zullen we dit snel vervangen/repareren, zodat u hier minimaal last van zult ondervinden.

Onze doelstelling is door onze bijdrage er garant voor te staan dat het wat de stroom betreft een geslaagd evenement zal zijn.Met onze eigen materialen kunnen we ongeveer een net van 2000 Ampère aanleggen.

kabelbrug evenementen stroom

Tevens werken we samen met betrouwbare partners voor eventueel extra materiaal. Bijvoorbeeld onze aggregaten, (die natuurlijk zijn voorzien van gestabiliseerde voeding) huren wij bij een gerenommeerd bedrijf als Bredenoord, een partner van ons, zodat wij u kunnen verzekeren van voldoende en goede materialen.

Kabelkist 63A

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.